spaghetti take-away

ONZE CLUB - SPAGHETTI TAKE-AWAY - ZATERDAG 17 OKTOBER 2020

Zoals de traditie het voorschrijft, organiseert Basketbal Club Grimbergen 2 maal per seizoen een eetfestijn. Extra inkomsten zijn noodzakelijk om het voortbestaan op lange termijn te kunnen garanderen zodat alle spelers, van klein tot groot hun geliefkoosde sport kunnen blijven uitoefenen.


Spijtig genoeg hebben we naar het schijnt te maken met ene Covid-19 virus, waardoor het eerstkomende eetfestijn in het weekend van 17 en 18 oktober in zijn normale vorm in feestzaal Singel dient geannuleerd te worden.


Echter, niet getreurd want Basketbal Club Grimbergen organiseert een heuse Spaghetti take-away op zaterdag 17 oktober. Op deze dag hoef je dus niet zelf te koken, maar kan je genieten van een heerlijke reeds klaargemaakte spaghetti.Praktisch


Geef ten laatste op vrijdag 9 oktober online je bestelling door via onderstaand formulier.


Om het allemaal vlot en Corona-proof te laten verlopen, vragen we om onmiddellijk na je bestelling het totale bedrag te storten op rekeningnummer: BE88 9733 8446 9941 met vermelding "Spaghetti - NAAM" (opgelet, niet gestort =  geen eten). Na ontvangst van de storting zal je een bevestigingsmail krijgen met een overzicht van je bestelling.
De voorziene kortingskaart per gezin kan ook voor deze take-away ingebracht en verrekend worden.


Op zaterdag 17 oktober kan je tussen 13 en 16 uur jouw bestelling komen afhalen in feestzaal Singel, Singel 57 te 1853 Grimbergen.


Als extra service bieden we een levering aan huis aan voor personen woonachtig te (groot) Grimbergen die een bestelling van minimum 35 euro (na aftrek van de kortingskaart) plaatsen. Leveringen aan huis zullen plaatsvinden tussen 13 en 16 uur.


BC Grimbergen dankt jullie voor de bestellingen. Smakelijk!
Inschrijvinsgformulier

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja
neen
 
 
neen, ik kom dus sowieso afhalen in feestzaal Singel tussen 13 en 16 uur
ja, en ik verkies een levering aan huis tussen 13 en 16 uur
ja, maar ik verkies geen levering aan huis en kom afhalen in feestzaal Singel tussen 13 en 16 uur
 
 

Contactgegevens secretariaat

Kleine Wouwer 90

1860 Meise

tel.: +32 472 69 40 71

e-mail: secretariaat@bcgrimbergen.be


© 2020 Basketbal Club Grimbergen