Take-away

TAKE-AWAY SMULFESTIJN - ZATERDAG 16 OKTOBER 2021

Beste leden,

Zoals de traditie het voorschrijft, organiseert Basketbal Club Grimbergen 2 maal per seizoen een eetfestijn. Extra inkomsten zijn noodzakelijk om het voortbestaan op lange termijn te kunnen garanderen zodat alle spelers, van klein tot groot hun geliefkoosde sport kunnen blijven uitoefenen.


Gezien de meeste Corona-maatregelen stilaan verdwijnen, zat de club toch met teveel vraagtekens om dit eetfestijn van oktober 2021 in zijn normale vorm in feestzaal Singel te laten plaatsvinden.

Daarom organiseert Basketbal Club Grimbergen ook deze keer een take-away op zaterdag 16 oktober 2021. Op deze dag hoef je dus niet zelf te koken, maar zorgt traiteur André Claessens uit Zaventem er voor dat je kan genieten van heerlijke reeds klaargemaakte gerechten.


Op het menu staat: tomatensoep met balletjes, veggieschotel "van de chef", waterzooi van vis met puree, vol au vent met puree, balletjes in tomatensaus met puree, tiramisu en rijstpap. Je kan alle gerechten afzonderlijk bestellen of in een menu-vorm.
Opmerking: al het eten werd vers bereid en valt dus makkelijk in te vriezen.


 

Praktisch

Geef vóór zondag 10 oktober 2021 je bestelling door via onderstaand formulier.

 

Om het allemaal vlot te laten verlopen, vragen we om onmiddellijk na je bestelling het totale bedrag te storten op rekeningnummer: BE88 9733 8446 9941 met vermelding "Smulfestijn - NAAM" (opgelet, niet gestort =  geen eten).

Na ontvangst van je bestelling zal je een bevestigingsmail krijgen met een overzicht van je bestelling.
De voorziene kortingskaart per gezin kan ook voor deze take-away ingebracht en verrekend worden.


Op zaterdag 16 oktober 2021 kan je tussen 11 en 14 uur jouw bestelling komen afhalen in sporthal J. Vertommen, Grotewinkellaan 101 te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever).

 

BC Grimbergen dankt jullie voor de bestellingen. Smakelijk!


Invulformulier

(Geef eerst aan welke gerechten je zal bestellen, in een volgend scherm, bij het afrekenen dien je je gegevens in te vullen.)