Take-away

TAKE-AWAY SMULFESTIJN - ZATERDAG 20 MAART 2021

Beste leden,

Zoals de traditie het voorschrijft, organiseert Basketbal Club Grimbergen 2 maal per seizoen een eetfestijn. Extra inkomsten zijn noodzakelijk om het voortbestaan op lange termijn te kunnen garanderen zodat alle spelers, van klein tot groot hun geliefkoosde sport kunnen blijven uitoefenen.

Spijtig genoeg beheerst het Covid-19 virus nog steeds ons normale doen en laten, waardoor we ook het eetfestijn van maart 2021 in zijn normale vorm in feestzaal Singel dienen te annuleren.


Echter, niet getreurd want Basketbal Club Grimbergen organiseert ook deze keer een take-away op zaterdag 20 maart. Op deze dag hoef je dus niet zelf te koken, maar zorgt traiteur Andr√© Claessens uit Zaventem er voor dat je kan genieten van heerlijke reeds klaargemaakte gerechten.


Op het menu staat: tomatensoep, balletjes in tomatensaus met puree, wortelstoemp met worst, vispannetje met puree, veggieschotel "van de chef", chocomousse en rijstdessert. Daarnaast bieden we nog cava, witte en rode wijn aan om onze stock van de cafetaria op te gebruiken.

Opmerking: al het eten werd vers bereid en valt dus makkelijk in te vriezen.


 

Praktisch


Geef ten laatste op zaterdag 13 maart 2021 je bestelling door via onderstaand formulier.

 

Om het allemaal vlot en Corona-proof te laten verlopen, vragen we om onmiddellijk na je bestelling het totale bedrag te storten op rekeningnummer: BE88 9733 8446 9941 met vermelding "Smulfestijn - NAAM" (opgelet, niet gestort =  geen eten).

Na ontvangst van je bestelling zal je een bevestigingsmail krijgen met een overzicht van je bestelling.
De voorziene kortingskaart per gezin kan ook voor deze take-away ingebracht en verrekend worden.


Op zaterdag 20 maart 2021 kan je tussen 11 en 14 uur jouw bestelling komen afhalen in sporthal Vertommen, Grotewinkellaan 101 te 1853 Grimbergen.

 

BC Grimbergen dankt jullie voor de bestellingen. Smakelijk!


Invulformulier

(Geef eerst aan welke gerechten je zal bestellen, in een volgend scherm, bij het afrekenen dien je je gegevens in te vullen.)